Recycling

Jos van Happen Containers beschikt over een eigen overslag, gevestigd aan de Industrieweg 18 te Mierlo. Hier kunnen alle partijen diverse afvalstromen komen storten, zowel bedrijven als particulieren.
Een ideale manier om afval af te voeren vanaf uw eigen locatie is door middel van een bij ons gehuurde container. Wij komen deze container tegen afgesproken tarief en op gewenst tijdstip bij u plaatsen en later weer ophalen.

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij dragen zorg voor een spoedige levering en bieden u een passende oplossing voor uw afvalprobleem. Jos van Happen Containers voor bedrijven, particulieren en gemeentelijke overheden, zoals bijvoorbeeld de gemeente Geldrop-Mierlo.

Containers van 2,5 t/m 12 m3 kunnen wij u aanbieden voor het afvoeren van alle diverse afvalstromen, zoals puin, groen, grond, hout en bouw- en sloopafval. Grotere containers van 20m3, 30m3 en 40m3 worden voornamelijk gebruikt voor de afvoer van slechts enkele afvalstromen, waaronder huisraad, groen, hout en bouw- en sloopafval.

Voor een snelle bestelling verwijzen we u graag naar de webshop op deze website, of bel ons op telefoonnummer 0492-662430.